RÓLUNK

2018

A Vegyiáru raktár Soltvadkerten átadásra kerül, ezzel egy időben pedig megkezdjük Györkönyben a Zambelli Kft. raktárbővítési munkáit. ebben az évben cégünk elnyeri az első közbeszerzést is, mely egy szekszárdi borfeldolgozó, a Prantner Borászat csarnokának felépítése. Az év végére pedig a Svájci Advaltech ismét megtisztelve bizalmával egy 650 m2 csarnokra tett megrendelést.

Tekintse meg korábbi honlapunkat: Volton Bau Zrt.

2017

Folytatódik az Advaltech beruházása, amit az év közepén sikeresen átadtunk. Augusztusban szerződtünk a Soltvadkerti Végi-Vegyi Kft-vel egy raktárcsarnok és egy iroda felépítéséről.

Cégünk tárgyalásokat folytat a Swedsteel-Metecno Kft-vel a jövőbeni lehetséges együttműködésről.

Még ebben az évben a rugalmas generációváltás és a cég jövője érdekében Dobai Nándort kinevezik cégvezetőnek, valamint Dobai Barnabás új pozíciót foglal el a cég teljes pénzügyi irányítója ként.

2016

Az év elején folytatódnak a külföldön végzendő munkák. A második félévben megkezdődik egy visszatérő ügyfél, az Advaltech által építendő 6000 m2 üzemcsarnok generál kivitelezése. Idén is dolgozik a tulajdonosi kör a Paks kettő beruházáshoz való csatlakozás lehetőségén és egy külföldi befektetővel, valamint a Gerjeni Önkormányzattal megalapítják a Gerjeni Lakópark Kft-t.

2015

Saját beruházás keretein belül befejeztük a cég szolgálati lakását, amit terveink szerint mintalakásként is hasznosítunk a jövőben.

Cégünk csapatához idén négy fő csatlakozott; Molnár József, Rácz Norbert, Tóth Dominik és Nagy Rudolf, valamint fizikai állományunk is két 5 fős brigáddal gyarapodott.

Kisebb-nagyobb megrendeléseink itthon is voltak, de az évi forgalmunk felét külföldi munkák biztosították, amik főként felújítások voltak: egy 2500 m2-es ipari létesítmény; egy 3000 m2-es 5 szintes, egészségügyi komplexum, és egy 6 szintes régi építésű, műemlékvédelem alatt álló társasház.

Ez évben itthon nagy hangsúlyt fektettünk a Paksi Atomerőmű fejlesztésével kapcsolatos terveinkre, rövid és hosszú távú beruházásainkra, valamint a Gerjeni önkormányzattal közösen a településfejlesztési lehetőségeinkre.

2014

A Samsonite beruházás tavaszi sikeres befejezése és a 2013-ban megkezdett apartmanok júniusi átadása sikeresen megtörtént. Az idei évben a cég tulajdonában léve Gerjen központjában elhelyezkedő 194. helyrajzi szám alatti raktárépület és szolgálati lakás befejezését tűztük ki célul.

Ez év tavaszán tanulmányait befejezve Dobai Nándor az idősebbik fivér is csatlakozott a cég vezetéséhez, hogy öccsét segítve garantálhassa a cég jövőjét.

2013

2013/12-es év tárgyalásainak sikerének köszönhetően megkezdtük a Samsonite 2-es üzemének nagyberuházását. Párhuzamosan a tulajdonosi érdekeltségbe tartozó németországi cég is megkezdte működését (KD-Immobilien GmbH) 100 apartman felújításával (EGYETEMI KOLLÉGIUM felújítási munkái).

A cég alkalmazottainak fizikai állománya 5 fővel, vezetői állomány 1 fővel (Dobai Barnabás tulajdonos személyében) gyarapodott.

Az év végén a cég fejlesztés címszó alatt Gerjen település valamikori cérnázó üzemének megvásárlását eszközölte. 1200 négyzetméter alapterületű ipari tevékenységre alkalmas ingatlan került a cég tulajdonába.

2012 – Fejlesztések beteljesítése

A 2011-es év döntései és elhatározásai alapján megkezdődtek a a cég fejlesztései. Megkezdődött a Gerjen központjában lévő irodaépület szomszédságában helyet kapó raktárcsarnok megvalósítási munkai.

A megváltozott piaci helyzet, és a rugalmasabb munkavégzés érdekében bővítettük gépparkunkat és a hozzá tartozó szakképzet személyzetet. Így a lakossági igényeknek is eleget tudunk tenni. Sajnos az idei évben a jelentős megbízások elkerültek minket, de a jelenlegi tárgyalások miatt reménykedve tekintünk a 2013-as vére.

2011 – A megvalósítások éve

Az év első felében átadásra került az Advaltech QSCH Kft. telephely fejlesztési koncepciója, melynek keretében gyártó és raktárcsarnok került megvalósításra a hozzá tartozó kommunális épületrésszel.

Az év második felében a Samsonite Kft. telephelyfejlesztése is befejeződött. Így sikeres évet tudhattunk magunk mögött. A sikerek lendületével jelentős fejlesztések mellett döntött a társaság a 2012-es évre.

2010 – A remények megvalósultak

A vállalkozásnak az előző évi terveket sikerült megvalósítani,az év második felében új tulajdonos társak bővítették a vállakozást, Dobai Nándor és Dobai Barnabás személyében.A két fiatal családtag biztosíthatja a vállalkozás hosszútávú előremenetelét, a fiatalok jelenleg a cég profilba illő tanulmányaikat végzik.A év végén a 100 % ban családi tulajdonban lévő vállalkozáscégformát vált, korlátolt felellőségű társaságot zárt körűen működő részvénytársasággá alakítja át.

Tekintse meg korábbi honlapunkat: Volton Bau Kft.

2009 – Több lábon állni

A 2009-es év gazdasági válsága minket is érintett. Kitartással, az előző év takarékos gazdálkodásának köszönhetően és a pénzintézetek segítségére támaszkodva sem személyi, sem anyagi változásokat nem kellett eszközölnünk. Ebben az évben vállalkozásunk mérföldkőhöz érkezett ,lehetőséget kaptunk egy világszerte elismert svájci konszernek ,hogy a magyarországi elképzeléseit megvalósíthassuk és ennek tervezési folyamatába bekapcsolódhassunk, a vállalkozásunk itt egy lépcsővel magasabbra léphet, így nagy reményekkel indultunk a 2010-es évnek.

2008 – Bővül a tevékenységek köre

2008-ban a Dobai László és Dobai Lászlóné tulajdonában lévő Volton-Bau Kft az építőipari kivitelezésen túl, takarítási ,kereskedelmi tevékenységet és kertépírtést kertápolást is folytat a több lábon állás érdekében.2008-ban új irodaépület kivitelezésébe kezdenek Gerjenben a település központjában,amely ebben az évben be is fejeződött és a vállalkozás birtokba is vette.( az irodaépület képe itt legyen megtekinthető!!!

2007 – Változások

2007 a nagy változások éve. A Volton-BAU Bt kivásárolja a Galagol Kft-ből a társtulajdonost és a két cég összeolvadása mellet dönt Volton-BAU Kft néven. Így lehet a jelenlegi cég az 1991-ben alapított közkereseti társaság utódja. 2007-ben a tevékenység tovább bővül a kereskedelmi profillal. Gerjenben a Galagol üzletházban élelmiszerbolt, horgászbolt, gazdabolt, internet kávézó üzemel a cég keretein belül.Tavasszal elkezdődik és egy esztendő alatt lebonyolódik a Jako Kft. gerjeni telephelyének építése.

2005-2007 – Cégátalakulás

2005-ben a Galagol Kft-ből a társak külön cégeket alapítanak a Galagol Kft tevékenységi köre a gerjeni üzletház működtetésére korlátózódik. Ekkor alapítja Dobai László feleségével a Volton-Bau Bt-t. Az új cég a profil szélesítése mellett döntött. A német befektetők bizalmának köszönhetően több beruházást bonyolíthat a cég. A magas műszaki minőséget a beruházók azzal igazolják vissza, hogy Magyarországon családi házaik építését is a vállalkozásra bízzák. A tevékenységi kör takarítással bővül.. A német befektetők által felépített illetve felújított csarnokok, irodaházak takarítását végzi.

2002-2005 – Szolgáltatásokra alapozva

Ebben az esztendőben alakul át a cég Korlátolt felelősségű társasággá Galagol Kft néven. Az egyre nagyobb munkáknak köszönhetően a cég megerősödött egyre több építőipari géppel autóval és eszközzel rendelkeznek. Ekkor vásárol a cég telephelyet és irodát Tolnán. A külföldi megrendeléseknek köszönhetően a cég több esetben alvállalkozói státuszból fővállalkozóvá lép elő. Ebben az időszakban több Önkormányzati munkát is elvállalnak. 2003-ban a Kft megvásárolja a Gerjeni Önkormányzattól a korábban az általános iskola alsó tagozatának helyet biztosító épületet, amelyet továbbiakban is közösségi funkcióval töltenek meg és bérlőkkel szolgáltató házat építenek.

Tekintse meg korábbi honlapunkat: Galagol Kft.

1991-2002 – Külföldről hozott tapasztalatok birtokában

Három egyéni vállalkozó részvételével megalakul a Galagol Közkereseti Társaság. Ekkor a cég fő profilja a festés-mázolás szakipar területére korlátozódik. A hazai munkák mellett a cég jelentős volumenben vállal munkát Németországban. Éveken keresztül biztosít a cég több embernek a hazai viszonyokhoz képest magasabb jövedelmet. Itt tanulják meg, hogy a minőség a munkában elsődleges szempont és amit elvállalnak, azt határidőre teljesíteni is kell. A több év alatt felhalmozott külföldi tapasztalatokat a magyar piacon is igyekeznek kamatoztatni. A 90-es évek végén Szekszárd térségébe több autóiparban érdekelt külföldi vállalkozás telepszik be. A nyelvtudásnak illetve a németországi munkatapasztalatnak köszönhetően több területen is sikerül a vállalkozásnak bekapcsolódni a német cégek beruházásaiba, telephelyeinek kiépítésébe.