Szerkezet építés

A Swedsteel szakkivitelezőjeként a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő anyagokat felhasználva magas minőségű épületet adunk át a Megrendelőinknek, figyelve arra, hogy a költségeket optimális szinten tartsuk.

Szakképzett és tapasztalt kollégáinkkal vállaljuk ingyenes felméréssel és ajánlatkészítéssel szendvicspanel burkolatok és lemezfedések készítését, acélszerkezetek szerelését és egyedi szegélylemezek méretre vágását és hajlítását.

Kiemelt partnerünk:

KKV csarnokok

A Swedsteel kis és közepes méretű csarnokai KKV-k számára

Bemutatótermek, összeszerelő vagy javító műhelyek, kisebb térigényű élelmiszeripari üzemek, üzletek, raktárak, mezőgazdasági színek, tárolók, irodák vagy éppen több-beállásos sorgarázsok. Mind olyan épületek, amelyek jellemzően a kis- és közép-vállalkozások („KKV”) praktikus igényeit elégítik ki. A speciális funkciókból, illetve a többnyire korlátozott, csekélyebb mértékű beruházási összegekből fakadó követelményeknek tökéletesen megfelelnek a Swedsteel kis- és középméretű (~250–1500 m2 alapterület közötti), innovatív szerkezeti megoldásokat alkalmazó ún. „KKV csarnokai”.

Mellékelve kiadvány

http://swedsteel-metecno.com/kkv-csarnokok/